ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek English French German Italian Spanish Swedish

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

1 Φλιτζάνι μαργαρίνη ή βούτηρο
1 Φλιτζάνι μέλι
2 Χτυπημένα αυγά
2 Φλιτζάνια αλεύρι ψιλοκοσκινισμένο
1 Κουταλάκι μπέκιγκ πάουντερ
¼ Κουταλάκι μαγειρικής σόδας
½ Κουταλάκι αλάτι
½ Κουταλάκι κανέλλα
¼ Φλιτζάνι γαρύφαλλο
½ Φλιτζάνι σκόνη χαρουπιού
1 Φλιτζάνι βρώμη
1 Φλυτζάνι ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί
    Χτυπήστε τη μαργαρίνη, προσθέστε μέλι σταδιακά και χτυπήστε καλά. Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά. Προσθέστε όλα τα ξηρά συστατικά, ψιλοκοσκινισμένα, τη βρώμη και ψιλοκομμένους τους ξηρούς καρπούς και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα με ένα κουτάλι σε φύλλο για κουλουράκια που έχετε ήδη απλώσει λάδι. Ψήστε 12-15 λεπτά στους 175 βαθμούς στο φούρνο ή απλώς μέχρι οι άκρες να αρχίζουν να πιάνουν χρώμα (προσέξτε διότι ψήνονται γρήγορα). Αυτό το μείγμα είναι αρκετό για 6 ντουζίνες κουλουράκια.